U bekijkt de mobiele versie van deze website. Wilt u de originele pagina? Klik dan hier

Achtergrond

Al op jonge leeftijd ben ik gestart in de installatietechniek. Na de basisschool volgde de LTS opleiding, richting installatietechniek. Na vier jaar heb ik mijn diploma gehaald en ben ik met werken en leren begonnen. Eén dag in de week naar school en vier dagen werken bij een groot installatiebedrijf in Den Helder. Bij dit bedrijf heb ik ook na mijn opleiding met veel plezier gewerkt en op alle gebieden in de installatietechniek ervaring opgedaan. 

Na zes jaar heb ik in 2001 de stap gemaakt om als zelfstandige te beginnen en ben ik begonnen met Technisch Installatiebedrijf de Zandloper. Inmiddels ben ik als zelfstandige al weer ruim acht jaar werkzaam in de Kop van Noord- Holland. 

Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij mij terecht voor alle werkzaamheden op het gebied van de installatietechniek.

Natuurlijk bestaat mijn leven niet alleen uit werken, er zijn ook hobbies waar ik mijn vrije tijd aan besteed.

 

Vissen is een van de hobbies waar ik met plezier mee bezig ben. Zowel snoeken als karpers zijn het doelwit als ik mijn hengel pak. Eens per jaar trek ik er met vrienden op uit om in het buitenland mijn geluk te beproeven. Een karper van ruim 32 pond, die u hier op de foto ziet, is hiervan tot nu toe het beste resultaat.

Op sportief gebied wil ik wel eens op de fiets stappen om even uit te waaien. Een rondje door de duinen of een parcours in het Dijkgatbos zijn dan een uitdaging.