U bekijkt de mobiele versie van deze website. Wilt u de originele pagina? Klik dan hier

Werkwijze

Technisch Installatiebedrijf de Zandloper is een eenmans bedrijf. Dit betekent kleinschaligheid en een persoonlijke aanpak. 

Overleg met de klant en samenwerking staan daarbij voorop. De werkzaamhden gebeuren in opdracht van de klant en die moet natuurlijk tevreden zijn met het resultaat.  

Om dit te bereiken kom ik - voordat ik aan de werkzaamheden begin - altijd bij u langs om kennis te maken en om uw wensen door te spreken. Zo nodig neem ik uitgebreide documentatie mee zodat u zich in kan lezen en de materialen van uw keuze uit kan zoeken. Op basis van deze keuzes maak ik gratis en vrijblijvend een offerte op. Als u akkoord bent met de offerte worden er afspraken gemaakt over de werkzaamheden. Afhankelijk van uw wensen, de aanvang en duur van de levertijd van de materialen en mijn agenda wordt er gestart met de werkzaamheden. Gedurende de werkzaamheden houden we contact en is er overleg mogelijk. 

Ik werk meestal zelfstandig maar mocht ik bij bepaalde werkzaamheden hulp nodig hebben of mochten er specialisten op een ander gebied, zoals tegelzetters of stucadoors nodig zijn dan is dat geen enkel probleem. Ik huur deze mensen dan in zodat u als klant alleen met mij te maken heeft en niet met meerdere aannemers.

Op deze manier is een goede samenwerking en een prima resultaat gegarandeerd!